NÄR JAG INTE MÅLAR – titta in bakom

Lugnet har lagt sig och nu är jag redo . Yngste sonens rum är renoverat, gardiner sydda, möbler målade och det är bara väggarna i vardagsrum kvar. Finns det då något bättre än att krypa upp i soffan och ta sig an projektet som jag väntat så länge på att få få bli verklighet. Jag tog första kontakten med varumärkesbyggaren för snart ett år sedan.

I det arbetet bestämde vi oss gemensamt med byrån för att plocka ut konsten och min verksamhet från Qente, Främst för att ni lättare att hålla isär vad vi gör. Det har varit en mental utmaning då vi själva tycker Qente är så sammanflätat i sin verksamheter. Det är nu moget och vi är redo att för att göra detta. I verkligheten kommer ni inte se några förändringar, vi kommer fortsätta att arbeta tillsammans på samma adress, det är presentationen på webben som kommer att bli annorlunda och tydligare. Ni kommer troligtvis att hitta det ni söker enklare.

arbetsredskap


Det känns extra roligt att få arbeta med proffs denna gång , Vi är ju så vana att göra allt själva från foto, text, layout och kodning. Denna gång tar vi hjälp av en fotograf med sin ljuskunskap. Det är en riktig utmaning att fotografera konst. Vissa bilder är nästintill omöjliga att återge med korrekt färg. Känns otroligt skönt att få hjälp med den kunskapen. Vi tar också in en person som arbetar med digital marknadsföring och vet vad som krävs för att sidan ska fungera bra för besökare.

En ny hemsidesfantasi blir till verklighet. Vi ses snart.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *